Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor eller be om en offert.


Film, foto & web

FILM

Ingenting slår en rörlig film för att slå an en känsla och bygga varumärke! Vi kan göra dokumentärfilm, arrangemangsfilm, reklamfilm och informationsfilm. För att publicera på din hemsida, på en skärm i din butik/entré, för att publicera på dina sociala medier. Vi planerar, skriver manus, filmar, redigerar och kan hjälpa till med publicering.
Vi filmar med drönare, handhållen rigg och gopro, vi kan göra intervjuer och ljudupptagningar.

FOTO

Vi är inte ?riktiga? fotografer, men vi kan fotografera det mesta, vi har kameror, drönare, belysning, m.m. Men vill du ha en riktigt bra bild så har vi kontakt med flera superduktiga fotografer som vi kan rekommendera och hänvisa dig till.

WEB

Hur ser din närvaro ut på webben? Behöver vi säga att det är ganska viktigt? Behöver vi berätta att de flesta kollar upp dig på nätet först, innan dom besöker dig, bestämmer sig för att köpa eller kontaktar dig? Hittar man dina öppettider eller telefonnummer om man googlar?
Vi kan analysera, planera, organisera, designa och publicera en hemsida. Vi kan producera material till dina sociala medier. Eller så kan du be oss ta en titt på dina sociala medier för att sedan föreslå förbättringar?

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss och berättar om din verksamhet, ditt behov, dina tankar och idéer.
Därefter sätter vi kostnadsfritt ihop ett förslag till dig.