Kontakta oss

Här kan du kontakta oss eller be om en offert.


SKYLTAR AV ALLA SORTER

En skylt fyller alltid ett syfte. Visar vägen, bekräftar att du hittat fram, talar om för dig vad du kan förvänta dig. Den ger dig information och i bästa fall också en känsla! Din skylt är det första besökarna ser och många gånger letar dom efter den också! Se till att din skylt förmedlar rätt ?känsla? till din besökare. Första intrycket är viktigt, otroligt viktig när man talar om att bygga relation med sin målgrupp, varumärkesvård.

ENKLARE SKYLTAR

Många skyltar fixar vi dock snabbt, smidigt och enkelt, fasadskylt bredvid entrén, sponsorskylt vid idrottsplatsen, P-skyltar eller hänvisningar. Man väljer material med tanke på placering, hållbarhet och uppfästning, skyltplåt eller pvc-skiva. Välj om du vill montera själv eller om vi ska hjälpa dig!

REJÄLA SKYLTAR

Men ska man investera i en rejäl skylt som säger Här är vi! och som ska sitta i många år så ska man ska inte underskatta planeringen inför arbetet. Det är många saker att fundera på, belysning, placering, möjlighet att ändra innehåll på skylten, materialval, uppfästning, framdragning av el, osv. Behöver du söka bygglov för din skylt, så hjälper vi dig.
Vi kan göra alla slags skyltar, pyloner, takskyltar, väggskyltar, belysta, bakbelysta, profilskurna. Vi föreslår gärna det som passar din logotyp och din verksamhet bäst. Ett första förslag får du alltid utan kostnad för dig.

INOMHUSSKYLTAR

Vi kan även hjälpa dig med skyltning inomhus, hänvisningsskyltar, kontorsskyltar, hyllmärkningar, m.m.
Skyltar kan hjälpa er organisera och underlätta arbetet.
Vi kan gravera i många olika material, eller printa. En skylt kan hänga, monteras på distanser, vara självhäftande, magnetisk, vara utbytbar, vändbar.... ja, listan kan göras oändlig. Vi hjälper dig!

NAMNSKYLTAR

Vi fixar även namnskyltar, med nål eller magnet på baksidan. I många olika utföranden. Kontakta oss för förslag!

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss och berättar om din verksamhet, ditt behov, dina tankar och idéer.
Därefter sätter vi kostnadsfritt ihop ett fotomontage och kostnadsförslag till dig. När du godkänner designen så söker vi bygglov när det behövs. (Tänk på att det kan ta 6 veckor eller mer att få bygglov beviljat!) Sen är det dags att producera skylten, bokar elektriker vid behov, och kontaktar dig för att boka in dag för montage.
Välkommen med din förfrågan! Låt oss göra världen lite enklare och tydligare!