Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor eller be om en offert.


Om oss

Vi är ett skönt gäng som jobbat länge tillsammans, vi kan varandras styrkor och svagheter och vi har otroligt roligt ihop. Vi har alla förutsättningar för att vara kreativa tillsammans!

Vi tror på personlig service, du har en kontaktperson hos oss som har det övergripande ansvaret och känslan för ditt varumärke och din verksamhet. Sen kan vi internt fördela arbetet mellan oss för att du ska få ta del av våra specialkunskaper!

Vi anstränger oss lite extra för att lära känna din verksamhet eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i värderingar. Likväl vårt eget varumärke. Vi vinner när du vinner!

Såna här fina ord kan ju vem som helst skriva på sin hemsida, tänker du... Och du har rätt!
Men vi har många nöjda återkommande kunder - och det borde väl säga mer än alla fina ord!

Åsa sysslar mest med grafisk design, trycksaker, web och planering.
Sören dekorerar och folierar bilar, monterar skyltar och är oftast samordnare för större projekt.
Johan designar, planerar och monterar skyltar av alla sorter, det är också han som sjunger för oss och håller oss på bra humör med dåliga, nej, jag menar roliga historier.
PS (smeknamn för Przemyslaw) har full koll på vårt klädsortiment och planerar, designar och trycker kläder, kepsar, mössor, tygkassar. Brodyr, transfer, DTG-print.
Elvira är grafisk designer och bossar över DTG-printern, där vi printar direkt på textilier.
Vi har inrett en anrik lada i centrala Smedjebacken med egen vinylverkstad, storformatsprinter, kontor, transferpress och digitalt tryckeri med efterbehandling. Du hittar oss på Risgatan 8B.

Varmt välkommen till oss!