Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor eller be om en offert.


Grafisk design

Vi gör annonser, trycksaker, hemsidor, bildekorer, skyltar, gåvoreklam, kläder. Grafisk design för många sammanhang och med olika funktioner. Just funktion tycker vi är viktigt. Det räcker inte med att det ska vara tilltalande för ögat. Det ska också tilltala oss på ett djupare plan, designen ska ha en funktion. Kanske är det att locka till köp, eller förklara något krångligt på ett enkelt sätt, osv. Man måste tänka igenom vad man vill ha sagt för att sedan använda design för att få det att funka.

DET BÖRJAR MED EN LOGOTYP

Har du en logotyp? Visste du att för att klara alla typer av tryck så behöver man ibland anpassa logotypen?
För att klara 1-färgstryck, 2-färgstryck, digitalt tryck, osv. För att kunna skära ut textiltransfer och vinyl så behöver man loggan vektoriserad. För att publicera på sociala medier och annat så behöver man en rastrerad logotyp. Vill man sätta logotypen som tryck på en penna så kanske den måste minimeras. Vi kan hjälpa dig med allt detta!
Har du ingen logotyp? Vi är nämligen gärna med från början och planerar din logotyp för att den ska vara mångsidig, lättanvänd och laddad med rätt feeling!

GRAFISK PROFIL

Runt din logotyp och ditt varumärke så kan man bygga upp en grafisk profil. Vilka färger är kopplade till logotypen? Vilket typsnitt ska man använda? Vilken känsla, färg och form symboliserar din identitet.
Målgruppen trivs när dom känner igen, man får, enkelt uttryckt, en känsla av hemtrevlighet. Se till att du har en tydlig identitet kopplad till ditt varumärke. Det höjer värdet på din verksamhet och det gör allting mer lättarbetat och därmed kostnadseffektivt när det kommer till reklamarbete!

TRYCKSAKER, ANNONSER, WEB

Vi kan designa det mesta som du har behov av i reklamväg. Vi kan producera och skicka annonser till olika medier, göra instagram- och facebook-material av samma annons. Göra ett flygblad av samma material som du kan dela ut.
Och så vidare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt samtal om dina behov och önskemål!

DESIGN UTAN KOSTNAD!!!

När du handlar t.ex. gåvoreklam och kläder av oss, så ingår alltid kostnadsfri design!
Det som kan tillkomma är en schablonkostnad vid vissa trycktekniker, men designen är helt kostnadsfri.
För att ta fram trycksaker och skyltar som kräver lite mer arbete så får du alltid ett fast pris på designen.
Och jag kan lova dig - vi är otroligt kostnadseffektiva på design!