Kontakta oss

Här kan du kontakta oss med frågor eller be om en offert!


BILDEKOR, SOLFILM & FOLIERING

Vi älskar vinyl, vi jobbar med kända kvalitetsmärken och det ger dig stor valmöjlighet av färger och effektvinyler. Vi kan helfoliera och delfoliera din bil, båt eller lastbil. Vi kan dekorera med printad och laminerad vinyl, genomfärgad skuren vinyl eller coola effektvinyler. Vi kan även märka ditt arbetsfordon med reflexvinyl. Vi kan göra bildekor på magnetmatta som du lätt kan ta av när du vill vara anonym.
Du får ett design- och kostnadsförslag på just din bilmodell utan kostnad.

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, lämnar uppgifter om din bil, årsmodell, dörrar, fönster och färg. Har du några önskemål och idéer så lämnar du dessa också. Vi behöver också din logotyp i vektoriserat format, eps eller liknande. Vi kan förstås hjälpa dig att vektorisera en befintlig logotyp. Har du ingen logotyp så fixar vi det också! Därefter återkommer vi till dig med skiss och kostnadsförslag.
När du har godkänt designen bokar vi in en tid för dekorering. På den utsatta tiden lämnar du in bilen, en vanlig biltvätt före räcker för att vi ska kunna använda våra rengöringsmedel inför applicering. Behöver vi tvätta bilen själva så tillkommer den kostnaden för dig. Vi ringer dig så fort bilen är klar!
Du får skötselråd av oss när du hämtar, normalt säger man att man ska undvika högtryckstvätt på dekorerade bilar.

SOLFILM

Solfilmen vi arbetar med håller hög kvalitet av ett erkänt märke, det gör att vi kan lämna 7 års garanti på installation och vinyl.
Solfilm är skönt för barnen i baksätet och hunden i bakluckan, det skyddar även bilens inredning och det är snyggt! Boka in en tid för solfilm, välj vilka rutor som ska filmas och välj hur mörk solfilm du vill ha! Klart!
Prisexempel:
Kombi, solfilm på sidorutor bakom B-stolpen och bakrutan 3.950 kr inkl moms
Sedan, solfilm på sidorutor bakom B-stolpen och bakrutan 4.350 kr inkl moms

SMÅ OCH STORA DEKALER

Dekaler i alla storlekar och former, 10.000 st eller 20 st. Det fixar vi!

WE LOVE VINYL!

Det går att göra så mycket med vinyl!
Vi dekorerar även hjälmar, kylskåp, dörrar, kakelplattor med dina önskemål! Allt som har en slät yta borde dekoreras! Hör av dig så diskuterar vi möjligheterna!